3 Years Already..

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم



Hii ollss...setelah sekian lama blog ni tak terupdate disebabkan kesibukan hakak bekerja mencari rezeki...ecehhh...hari ni..akhirnye...update jugak...tak sangka nak dekat 3 tahun jugak hakak tengok last update..betapa cepat nauu masa berlalu...and last post tentang final exam..time tengah study di PSIS (Politeknik Sultan Idris Shah).




(PSIS..Credit to Bro Amir)

Tapi..
Di PSIS ni hakak tak sempat nak graduate pun...sebabnya separuh jalan je..Aip3..before that jangan pikir bukan bukan ye...hakak sendiri yang berhenti dari PSIS ni sebab hakak tak dapat bawak course yang hakak dapat...dekat PSIS tu hakak dapar Course Diploma in Programming...course ni sebenarnya sangat best kalau kita minat...tapi pada hakak...sangat la susah and tough..sebab hakak tak minat and tak cuba untuk meminati subjek ni..huhuhu..hakak study kat sini sampai sem 2 je




(Ni time Sem 1 at PSIS , Yang dipegang tu adalah motherboard)


Then after that hakak kerja...sampai la tahun lepas...dalam bulan julai hakak dapat panggilan masuk belajar untuk kursus diploma Kejururawatan di Kolej Sains Kesihatan Bersekutu Sultan Azlan Shah.Intake untuk bujan Julai 2015. Perasaan hakak teruja and berbelah bahagi pun ada...and sekarang hakak dah selamat belajar di KSKBSAS ni and dah masuk sem 2..Hakak akan share dengan korang dari hakak start interview dalam next post.. ni hakak belanja sikit gambar Kolej hakak study sekarang...




(Sikit-sikit je hakak tunjuk)


(Belanja sikit)


Next post hakak akan share pasal kolej hakak yabg terchentaa...

Bubbyeee...






3 comments:

  1. Suka tengok orang pakai baju nurse nampak comeei :)
    Btw, salam kenal. Singgah sini sbb hakak jmput singgah sini. Hehe

    http://kimchaa.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. hyee kim chaa..kalau suke masuk la nursing..bestt...huhuhu

      Delete
  2. selamat kembali ke dunia blog hihi

    ReplyDelete

1}Gunakan KATA yang baik
2}ANON and STALKER are not ALLOWED